У Києві сталася смертельна різанина (фото, відео)

У Києві сталася смертельна різанина (фото, відео)
Поліція затримала підозрюваного за смертельне ножове поранення знайомого
Фото: Нацполіція

Під час бійки чоловік завдав ножові поранення знайомому

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення, що у провулку Приладному чоловік отримав ножове поранення. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції та екіпаж патрульних.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили у кареті швидкої медичної допомоги чоловіка без ознак життя: лікарі констатували його смерть. За попереднім висновком медиків, потерпілий помер через крововтрату внаслідок отримання колото-різаної рани ноги. З місця злочину правоохоронці вилучили кухонний ніж зі слідами крові, який направили на експертизу.

Згодом поліцейські встановили, що компанія з трьох чоловіків відпочивала, розпиваючи алкогольні напої. Раптово між двома товаришами виник словесний конфлікт, який переріс у штовханину, у ході якої зловмисник схопив ніж та завдав ним декілька ударів у ногу потерпілому.

Підозрюваного, на якого вказали свідки, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився місцевий житель, 1979 року народження.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому підозри у вчиненні злочину. Слідчі готують клопотання до суду про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: