У зоні ЧАЕС росіяни викрали та розібрали новий пожежний МАЗ (фото, відео)

У зоні ЧАЕС росіяни викрали та розібрали новий пожежний МАЗ (фото, відео)
Окупанти зняли всі колеса з пожежного автомобіля МАЗ
фото: Андрій Нєбитов/Facebook

Замість того, щоб вкрасти автомобіль, росіяни розібрали його на деталі

Під час окупації Чорнобильської зони росіянам вдалося заволодіти новим пожежним автомобілем МАЗ. Але вони не вивезли його в РФ, а розібрали на запчастини. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

«Орки змогли завести авто та вивезти в ліс ближче до кордону з Білоруссю, а от далі трапилось непередбачуване. Замість того, щоб вкрасти автомобіль, росіяни в цьому ж лісі, як сарана, розібрали його на деталі, підкреслюю – новий пожежний автомобіль МАЗ!!! Зняли прилади, руль, пожежне обладнання, гідранти, шланги, фари, сидіння, кермо і усі колеса (це у них особлива забава – красти колеса)», – розповів Нєбитов.

Він нагадав, що окупанти викрали фари з автівки ВАЗ 21011 в чорнобильські історичній реконструкції посту ДАЇ.

«Не здивуюсь, якщо через міжнародні санкції та припинення роботи світових автовиробників, Росія готує якийсь новий концепт-кар, гібрид міліцейського «Жигуля» та пожежного МАЗа. Чекаємо на презентацію!» – пожартував Нєбитов.

Як повідомлялося, Служба безпеки України перехопила нові розмови окупантів. Батьки російських окупантів розглядають війну в Україні, як шанс розбагатіти. Вони називають своїх синів «спонсорами» і закликають їх мародерити на повну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: