Вбивство юристки Ноздровської: біля поліції Київщини сталася сутичка

Вбивство юристки Ноздровської: біля поліції Київщини сталася сутичка

Біля обласного управління поліції Київської області, де зібралося близько 200 активістів з вимогою розслідувати вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської, сталася сутичка. Один із активістів вдарив керівника поліції Київської області.

Про це повідомляє Укрінформ.

Керівник управління поліції Київщини Дмитро Ценов вийшов до учасників акції і розповів, що розслідування вбивства Ноздровської перебуває під його контролем. 

Зокрема, за його словами, на місці, де знайшли тіло правозахисниці, працюють правоохоронці.

Активісти вимагають створити робочу групу із правоохоронців міста Києва і також долучити до неї активістів. 

У той час, як Ценов розповідав про дії правоохоронців, один із активістів вибіг до нього і кілька разів його вдарив. 

Зараз активісти не розходяться і залишаються спілкуватися з правоохоронцями.

Ценов продовжив спілкуватися з активістами під стінами управління поліції Київщини.

Раніше стало відомо, що юристку Ірину Ноздровську, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП  і зникла у Києві 29 грудня 2017 року, знайшли мертвою.

Згодом поліція підтвердила, що правозахисницю знайшли мертвою у річці. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Як повідомив голова профспілки МВС Ілля Кива, правоохоронці розглядають основну версію вбивства Ноздровської, пов’язану з професійною діяльністю жінки

Ірина востаннє виходила на зв'язок 29 грудня о 17.00. Вона дзвонила матері і говорила, що на Петрівці або Петрівцях, і їде додому на маршрутці. За годину зв'язку з Іриною не було. Її телефон поза зоною доступу, або зайнятий.

Ноздровська особисто вела справу своєї сестри Світлани Сапатінської, яка загинула внаслідок ДТП 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області. Дмитро Россошанський, племінник тодішнього голови Вишгородського районного суду, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, на своїй машині збив на смерть односельчанку, 26-річну Світлану.

Після двох років судових розглядів суд в Обухові засудив Россошанського до семи років позбавлення волі.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: