Влада запевняє, що усі інфекційні лікарні Київщини забезпечені експрес-тестами

Влада запевняє, що усі інфекційні лікарні Київщини забезпечені експрес-тестами

На перший час засоби індивідуального захисту є в кожній лікарні

В усіх інфекційних лікарнях Київської області є експрес-тести для виявлення коронавірусної інфекції та засоби індивідуального захисту для медиків. Про це повідомив виконувач обов'язків керівника Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Ми продовжуємо закупівлю експрес-тестів для діагностування коронавірусу і засобів індивідуального захисту для медиків. Можу з упевненістю сказати, що вони є у всіх інфекційних лікарнях області. У частині з них я був із перевіркою особисто, в частині з них мої заступники та керівники департаментів. На перший час засоби індивідуального захисту є в кожній лікарні», - сказав він під час онлайн-брифінгу.

Володін повідомив, що до кінця тижня в Україну прибудуть рейси із партією у 100 тисяч ПЛР-тестів і засобами індивідуального захисту з Китаю та Південної Кореї, частину з яких буде розподілено і в лікарні Київської області.

Як повідомлялося, станом на 10:00 1 квітня, у Київській області офіційно підтверджено 57 випадки захворювання на коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: