Кадочнікова розповіла, якою новою виставою відзначить своє 80-річчя

 Кадочнікова розповіла, якою новою виставою відзначить своє 80-річчя
Лариса Кадочнікова

Партнером Кадочнікової у виставі «Сміх лангусти» буде молодий актор Юрій Кухаренко

Народна артистка України, Росії та лауреат Шевченківської премії  Лариса Кадочнікова відзначати свій ювілей буде після прем'єра вистави «Сміх лангусти».

Про це вона зізналася в інтерв’ю «Главкому».

«Я почуваюся навіть краще, ніж коли мені було 18 років. Думаю, головна причина в тому, що є робота. Я - шалений трудоголік: задіяна і в кіно, і в театрі, роботи дуже багато. Я щаслива, що вона є, це для мене має колосальне значення.
Особливо я щаслива від того, що почала репетирувати роль Сари Бернар (французька акторка, вважається еталоном акторської майстерності, її часто називають Божественною Сарою. - «Главком») у виставі «Сміх лангусти», режисер Додік Бабаєв (народний артист України Давид Бабаєв. - «Главком»)», - розповіла Кадочнікова.

Відзначати ювілей Кадочнікова буде після прем'єра вистави «Сміх лангусти».

«Думаю, на початку грудня (відбудеться прем'єра вистави «Сміх лангусти». - «Главком»). І от, може, тоді вже трішки і відзначу ювілей. А 30 серпня просто зберу друзів, вип’ємо шампанського, повеселимося. Ця роль (Сари Бернар. - «Главком») випадково виникла. Борис Куріцин (керівник літературно-драматургічної частини театру імені Лесі Українки. - «Главком») запропонував. Я прочитала і ледь не втратила розум! Дуже багато спільного у нас із героїнею. Вона теж художниця. Щоправда, скульптор ще, я - ні. Вона написала свою автобіографію (Кадочнікова разом із режисером Дмитром Томашпольським зняла стрічку-експеримент «Лариса Кадочнікова. Автопортрет». - «Главком»), написала кілька п’єс. І за характером у нас багато спільного з цією великою актрисою. Вона створювала себе сама. І я щаслива, що є можливість навіть не перевтілитися, а поєднати свої якості з якостями цієї великої жінки», - зазначила народна артистка України.

Кадочнікова розповіла, що її партнером у виставі «Сміх лангусти» буде молодий актор Юрій Кухаренко.

«Він мені дуже симпатичний. Я запропонувала його на роль Додіку (Давиду Бабаєву. - Главком»). Вистава йтиме на камерній сцені. Це - найкращий варіант. Ця вистава вимагає камерності», - підкреслила артистка.

Вона зазначила, що якщо не отримує ролі в театрі, то малює, проводить виставки, знімається в кіно, займається громадською діяльністю.

Раніше повідомлялося, що  Лариса Кадочнікова досі живе в маленькій квартирці на проспекті Перемоги і хотіла б отримати на своє 80-річчя нову квартиру. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: