Політичний пенсіонер Мороз опинився на дивані у Лукашенка (відео)

Політичний пенсіонер Мороз опинився на дивані у Лукашенка (відео)
Останнім чаом білоруський диктатор нерідко робить агресивні заяви одо України
фото: lrt.lt

Диктатор вважає, що Білорусь не має відношення до поточної кризи у стосунках між державами

Самопроголошений очільник Білорусі Олександр Лукашенко заявив про непричетність Білорусі до загострення відносин з Україною. Відповідну заяву білоруський диктатор зробив під час зустрічі з українським державним діячем Олександром Морозом, повідомляє «Белта».

Лукашенко розповів про спільні військові навчання із Росією «Союзна рішучість-2022». За його словами, за результати цих навчань він визначиться, за якими напрямками потрібно тримати військові сили. Лукашенко розповів, що запропонував Путіну провести ці навчання разом, адже у країн «багато спільного».

При цьому, за його словами, поточні начання не загрожують Україні. Самопроголошений очільник Білорусі зазначив, що після їх завершення він разом із президентом Росії ухвалить рішення про виведення російського військового контингенту з території Білорусі.

«Що стосується наших відносин, я думаю, що немає сенсу розповідати вам про ці відносини. Це немає сенсу аналізувати з точки зору: хто правий, а хто винний. (…) Але ще раз я хочу публічно сказати, що ми практично не маємо відношення до загострення наших стосунків. Ми проводили чітку, зрозумілу політику для українського народу. Я і зараз дотримуюся цієї політики. Ми є рідними людьми, ми сусіди. Це від Бога. І цим все сказано. І, таким чином, наше майбутнє має складатися, як у сусідів», – зазначив самопроголошений президент Білорусі.

Варто нагадати, що останнім часом білоруський диктатор неодноразово відзначався скандальними заявами щодо України. Зокрема, він відверто пообіцяв долучитися до російського нападу у разі початку повномасштабної агресії РФ щодо України.

Нещодавно Лукашенко обізвав президента України Володимира Зеленського, а також пригрозив відключити Україні електрику та зупинити постачання палива.

Раніше Лукашенко назвав себе диктатором, якому важко розуміти демократію (відео).

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: