Нардеп Береза нещадно розкритикував гру збірної України: треба було не бухати

 Нардеп Береза нещадно розкритикував гру збірної України: треба було не бухати

Береза розкритикував «геніального» тренера збірної України Андрія Шевченка

Народний депутат Борислав Береза не стримав емоцій після поразки збірної України з футболу від національної команди Хорватії, яка позбавила українських футболістів права взяти участь на Чемпіонаті світу 2018 року, запланованого в Росії.

Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Зараз буде багато хто говорити: «Та добре, програли, але нічого страшного, оскільки все одно в Росію не поїдемо». Не поїдемо – немає проблем! Але хто заважав виграти та послати до чортової матері цю паРашу (Росію – ред.)? Але хто заважав показати гру?. Чорт з ним, не виграли б, але хотілося просто подивитися на гру збірної», – підкреслює політик.

За його словами, зараз можна говорити все що завгодно – до прикладу те, що не вийшло.

«А чому не вийшло? А Ісландія є сильнішою – пам’ятаю, там на 300 тисяч осіб знайшлося 11 тих, хто зробив гру, а в нас виходить, що на 40 мільйонів не можуть знайти двох нападників, навіть не те, що двох, а одного – такого, щоб забивав», – зауважив нардеп.

Крім того, він розкритикував «геніального» тренера збірної України Андрія Шевченка, який був неперевершеним футболістом, однак жодних заслуг на посаді наставника немає, навіть на рівні дитячо-юнацьких шкіл.

«Де він цей довід взяв? Чого він може навчити? В суботу не бухати треба було на дні народженні (7 жовтня свій день народження святкував президент ФФУ Андрій Павелко – ред.), а команду тренувати. Але в нас же великий тренер, який все знає», – наголошує Береза та додає, що після перемоги можна було послати паРашу з її чемпіонатом куди подалі, «однак тепер не вийде».

Раніше повідомлялося, що 9 жовтня збірна України провела вирішальну битву у відбірковому турнірі чемпіонату світу 2018 року і за її результатами позбулася шансів стати учасником чемпіонату світу.

Нагадаємо, ввечері, 9 жовтня, під час матчу між збірними України і Хорватії на НСК Олімпійський в Києві помер чоловік. Відзначається, що вболівальнику було близько 40 років.

Причини його смерті з'ясовуються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: