«Самопоміч» орендує офіси за «смішні» гроші, але й їх не сплачує?

 «Самопоміч» орендує офіси за «смішні» гроші, але й їх не сплачує?

«Самопоміч» жодного разу не заплатила за оренду свого головного офісу

Головний офіс партії зареєстровано за адресою вул. Сахарова, 42 у Львові. Партія орендує 18,5 кв. м у ПАТ «Промбудприлад», одним з акціонерів якого є ВАТ «Південьзахіделектромережбуд». Це підприємство свого часу протягом восьми років очолював Андрій Садовий. За інформацією ЗМІ, до ПАТ «Промбудприлад» має відношення голова виконавчого комітету «Самопомочі», народний депутат України Олег Лаврик. Це припущення підтверджує те, що «Самопоміч» жодного разу за дев’ять місяців не заплатила за оренду свого головного офісу, накопичуючи борг. У вересні партія додатково орендувала офіс на 318,2 кв. м у львівської міськради, йдеться у статті «Главкома» «Яка вона – «Самопоміч»? Партійна каса Садового».

Свій київський офіс «Самопоміч» орендує у ТОВ «Бігметр». Це нежитлове офісне приміщення площею 164,46 кв. м за адресою вул. Золотоустівська, 50. Вартість оренди цього офісу в третьому кварталі для партії становила 138 грн за кв. м – значно дешевше за сусідні офіси в Шевченківському районі, оренда яких коштує близько 500 грн за кв. м.

Щодо регіональних офісів, то низка обласних організацій «Самопомочі» вказали в останніх звітах свої безкоштовні офіси як спонсорські внески певних фізичних осіб. Проте досі «бездомними» обласними парторганізаціями залишаються Вінниця, Дніпропетровськ, Житомир, Одеса та Чернігів.

Раніше «Главком» повідомляв, які ЗМІ належать лідеру «Самопомочі» Андрію Садовому.

Детальніше читайте у статті «Главкома» «Яка вона – «Самопоміч»? Партійна каса Садового»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: