150 українців вже понад добу не можуть вилетіти з Болгарії

150 українців вже понад добу не можуть вилетіти з Болгарії

Серед пасажирів – маленькі діти та люди похилого віку

У Болгарії в аеропорту Бургас у зоні вильоту понад добу перебувають 150 пасажирів з України без можливості вилетіти додому.

Повідомлення про ситуацію, що склалася, з'явилися у мережі Facebook.

Зокрема, з посиланням на офіційні відповіді туроператора «JOINUP» та перевізника «YanAir» повідомляється про те, що затримка рейсу пов'язана із поламкою борта.

«Рейс YE5664, який мав перевезти людей о 9:30 затримується на 20 годин. Серед пасажирів - маленькі та дуже маленькі діти, люди похилого віку, багатодітні мами. Ніч діти провели на руках батьків або взагалі де доведеться», - зазначається у повідомленні.

Згодом родичі пасажирів повідомили, що вдень 16 липня частина пасажирів змогла вилетіти з Болгарії, а тим, хто залишився, «сказали чекати».

У свою чергу, заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк повідомив, що керівництво «YanAir» у аеропорту «Бориспіль» надало офіційний коментар з цього приводу, - пише «Українська правда».

«Літак, який знаходиться в Бургасі, наразі ремонтують, це у першу чергу пов'язано з метою забезпечення безпеки пасажирів. Замість нього частину пасажирів вранці 16 липня доставили до «Борисполя» іншим бортом. Решта пасажирів має бути доставлена найближчим часом. Ситуація з даного приводу перебуваэ на контролі у керівництва МІУ та Державіаслужби», - заявив Лавренюк. 

Також він додав, що до керівництва авіакомпанії «YanAir» буде вжито жорсткі заходи реагування.

«Про час відправлення літака з Бургаса повідомлю додатково, після того як авіакомпанія подасть до Державіаслужби Fly plan», - додав Лавренюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: