35 діб без газу: Антимонопольний комітет оштрафував «Запоріжгаз» за незаконні відключення

35 діб без газу: Антимонопольний комітет оштрафував «Запоріжгаз» за незаконні відключення

Газовики 35 днів без поважної причини не повертали газ у квартири городян

Антимонопольний комітет оштрафував ВАТ «Запоріжгаз» на 68 тисяч гривень за незаконне відключення квартир від газопостачання. Про це повідомляє прес-служба Запорізької обладміністрації.

В Антимонопольному комітету з'ясували, що «Запоріжгаз» незаконно відключив газ в трьох квартирах багатоповерхівки на вул. Вінтера, а також у восьми квартирах в багатоповерхівці на вул. Героїв 93-й бригади.

Жителям квартир будинку № 40 по вул. Вінтера відключили у зв'язку з тим, що до квартири № 5 встановлювали лічильник газу. Замість того, щоб відключити тільки газові прилади в квартирі № 5, ВАТ «Запоріжгаз» безпідставно на кілька діб позбавило мешканців квартир №№ 3, 7, 9 можливістю користуватися газом.

У другому випадку жителі квартир будинку № 29 по вул. Героїв 93 бригади сиділи без газу 35 днів. Газопостачання в цих квартирах відключили через те, що знайшли проблему під час планової перевірки системи. Проблема перебувала в квартирі №133, але газовики 35 днів не повертали газ у інші 8 квартир по стояку.

«Слід зазначити, що подібні дії ВАТ «Запоріжгаз» носять системний характер, в липні 2017 року Антимонопольний комітет оштрафував ВАТ «Запоріжгаз» на 68 тисяч гривень за аналогічні дії», - йдеться в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: