Адвокат обвинуваченого в замаху на Окуєву й Осмаєва був неготовим допитувати потерпілих

Адвокат обвинуваченого в замаху на Окуєву й Осмаєва був неготовим допитувати потерпілих
Адам Осмаєв та його загибла дружина Аміна Окуєва

На засіданні 19 червня в Подільський районний суд Києва затвердив порядок дослідження доказів

Адвокат обвинуваченого в замаху на вбивство учасниці бойових дій на Донбасі, активістки і громадської діячки Аміни Окуєвої та її чоловіка, екс-командира чеченського добровольчого батальйону Адама Осмаєва виявився неготовим допитувати потерпілих, повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець у Facebook.

Вона розповіла, що на засіданні 19 червня в Подільський районний суд Києва затвердив порядок дослідження доказів та вирішив на цьому ж засіданні допитати потерпілих (Осмаєва та мати Окуєвої).

«Неочікувано для всіх присутніх адвокат обвинуваченого виявився не готовим до допиту та попросив суд про перерву. Суд присяжних, порадившись на місці, задовольнив клопотання та переніс засідання, щоб дати адвокату час на підготовку», – написала Максимець.

Як повідомлялося, внаслідок стрілянини на Подолі 1 червня 2017 року дістав поранення Адам Осмаєв.

Згодом у МВС повідомили, що в кілера було вилучено паспорт громадянина України, його достовірність буде перевірено слідством.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство екс-бійця полку «Київ» Аміну Окуєву та її чоловіка, екс-керівника миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва.

Осмаєв дістав поранення в ліву легеню. 

ЗМІ повідомили, що нападником виявився особистий кілер Кадирова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: