Адвокат повідомив про погіршення стану здоров’я Сенцова

Адвокат повідомив про погіршення стану здоров’я Сенцова

За словами Дмитра Дінзе, у Сенцова з’явилися проблеми з печінкою і нирками, бо на тлі голодування у нього змінився стан крові

Адвокат засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова Дмитро Дінзе заявив, що в українця, який 142-й день голодує у російській колонії, – серцева недостатність і ревматизм.

Про це Дінзе повідомив в коментарі телеканалу «Настоящее время», проекту Радіо Свобода і Голосу Америки.

«Так, загострення у нього. У нього проблеми з серцем – серцева недостатність. Також ревматизм нижніх кінцівок, з’явилися проблеми з печінкою і нирками, бо на тлі голодування у нього змінився стан крові», - розповів Дінзе.

За його словами, політв’язню «призначили певні ліки, глюкозу прокапали, поживні суміші».

«Виходячи з цього, відповідно до висновку фахівців-лікарів, йому призначають певні препарати, які він вживає», – сказав адвокат.

28 вересня Сенцова вивозили з колонії Лабитнангі в міську лікарню «для планового обстеження». З огляду на результати проведеного обстеження, російські лікарі «провели корекцію лікування» Сенцова, повідомила Федеральна служба з виконання покарань Росії.

11 вересня двоюрідна сестра режисера Наталя Каплан заявила, що стан Сенцова погіршується. За її словами, кровоносна система «не справляється з доставкою кисню в життєво необхідні органи».

Нагадаємо, прес-служба Управління федеральної служби виконання покарань РФ по Ямало-Ненецькому автономному округу опублікувала фото засудженого українського режисера Олега Сенцова під час обстеження 28 вересня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: