Адвокати українських військовополонених моряків оскаржили рішення суду РФ - Полозов

Адвокати українських військовополонених моряків оскаржили рішення суду РФ - Полозов

Всі скарги подані у встановлений законом термін: протягом трьох днів після винесення рішення московським судом

Адвокати українських військовополонених моряків подали апеляції щодо рішення суду про продовженню 24 морякам терміну тримання під вартою ще на три місяці. Про це в Facebook повідомив адвокат Микола Полозов.

«Рішення Лефортівського районного суду міста Москви про продовження термінів тримання під вартою відносно всіх 24 військовополонених українських моряків оскаржені адвокатами нашої команди в повному обсязі», - написав Полозов.

Адвокат уточнив, що всі скарги подані у встановлений законом триденний термін після винесення рішення судом.

Нагадаємо, на днях Лефортовський суд Москви продовжив термін тримання під вартою 24-м українським морякам до 24 квітня 2019 року.

Суд відхилив клопотання адвокатів моряків про передачу справ до військового суду, наголошуючи на тому, що їх підзахисні є військовополоненими. Натомість слідчі ФСБ просили продовжити термін тримання під вартою морякам, наголошуючи лише на ризику переховування підозрюваних від слідства. Утім адвокати заявили, що слідчі фактично не обґрунтували цей ризик.

Вчора, 17 січня, Європейський Союз закликав Росію негайно звільнити 24 українських моряків, захоплених поблизу Керченської протоки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: