Адвокати знову проситимуть для ув’язненого в РФ сина Джемілєва умовно-дострокового звільнення

Адвокати знову проситимуть для ув’язненого в РФ сина Джемілєва умовно-дострокового звільнення

Захист у серпні повторно звернеться до суду з клопотанням

Сторона захисту сина національного лідера кримських татар Мустафи Джемілєва Хайсера, який відбуває покарання в російській колонії, у серпні повторно звернеться до суду з клопотанням про умовно-дострокове звільнення засудженого за ненавмисне вбивство. Про це повідомив адвокат Микола Полозов.
«Зараз ми ведемо роботу, пов'язану із заявами про умовно-дострокове звільнення, оскільки в серпні у нас є право повторно звернутися з цією заявою», – сказав він.
Раніше суди в Астрахані, на території якої Джемілєв-молодший відбуває покарання, відмовили ухвалити рішення про умовно-дострокове звільнення.
«Йому залишилося відбувати покарання близько півроку, 26 листопада у нього закінчується термін, тому що, нагадаю, апеляція Верховного суду знизила призначений Краснодарським крайовим судом покарання до трьох з половиною років», – зазначив Полозов.
Адвокат також повідомив, що в цілому Джемілєв почувається добре, але йому виносяться стягнення, в основному він перебуває в штрафному ізоляторі.
Він додав, що цього тижня разом із консулами України запланована зустріч з Хайсером Джемілєвим в астраханської колонії №10, де він зараз і перебуває.
Джерело: ТАСС

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: