Аеропорт «Бориспіль» не переносять в село: перереєстрацію зупинено

Аеропорт «Бориспіль» не переносять в село: перереєстрацію зупинено

Кому дістанеться аеропорт «Бориспіль», поки достеменно невідомо

Тема перереєстрації державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» набирає обертів.

Щоб знайти шляхи вирішення конфлікту між містом та районом, керівництво Борисполя та депутати завітали до генерального директора аеропорту Павла Рябікіна.

На зустріч з очільником аеропорту завітав і представник Київської обласної ради Роман Титикало. Він підтримує позицію міської влади та активістів, адже вважає що аеропорт повинен належати Борисполю, повідомляє телеканал міста.

Кому дістанеться аеропорт «Бориспіль», поки достеменно невідомо, однак наразі його перереєстрація зупинена. За цей час намагатимуться знайти шляхи вирішення конфлікту між містом та районом.

Нагадаємо, 10 жовтня більше 500 мешканців Борисполя вийшли на Європейську площу свого міста під стіни райдержадміністрації. Причина: спроба перереєстрації державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Стратегічне підприємство, крупний платник податків, яке сорок років було приписане до міста, хочуть приписати до села Гора. Боротьбу за фінансові надходження аеропорту наразі ведуть міська та районна влада: за кожною стороною бовваніють патрони зі столиці. Районне начальство підтримують губернатор Горган та його покровителі на Банковій, міську – підконтрольне «Батьківщині» керівництво облради, яка і веде відкриту війну з президентською вертикаллю.

Читайте матеріал «Главкома» Чому гуде Бориспіль. Головний аеропорт країни перенесуть у село?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: