Аеропорт «Одеса» почав повноцінну експлуатацію нового терміналу

Аеропорт «Одеса» почав повноцінну експлуатацію нового терміналу

Термінал почав повноцінно обслуговувати пасажирів як внутрішніх, так і міжнародних рейсів

З початку вересня 2017 року Міжнародний аеропорт «Одеса» почав приймати пасажирів міжнародних рейсів в новому терміналі. Здійснено планове переведення частини відповідного пасажиропотоку в сучасний інфраструктурний об'єкт. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

«Фактично мова йде про початок повноцінної експлуатації нового терміналу для обслуговування прильоту всіх пасажирів аеропорту, що в кінцевому підсумку сприятиме збільшенню пропускної спроможності повітряних воріт Південної Пальміри в кілька разів», - зазначив Павло Прусак, директор ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса».

Як повідомлялося раніше, вперше пасажирів новий термінал прийняв 15-го квітня 2017 року - розпочалося обслуговування пасажирів внутрішніх рейсів. З сьогоднішнього дня термінал почав повноцінно обслуговувати пасажирів як внутрішніх, так і міжнародних рейсів. Запуск роботи нового термінального комплексу Міжнародного аеропорту «Одеса» відкриває нові можливості як для одеського аеропорту, так і для економіки і перспектив розвитку всього регіону.

«Це знакова подія для жителів регіону, які отримують можливість не тільки подорожувати з комфортом, але і гідно приймати своїх гостей - будь-то ділові партнери, туристи, друзі або родичі», - підкреслив Прусак.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: