Аграрна партія визначилася з кандидатом у президенти

Аграрна партія визначилася з кандидатом у президенти
Фото: прес-служба Аграрної партії

Кандидатом на виборах-2019 обрали Скоцика

Аграрна партія визначилася з кандидатом в президенти і закликала об'єднатися проти реваншу проросійських сил. Так, згідно з рішенням з'їзду, в наступних президентських виборах 2019 візьме участь лідер АПУ Віталій Скоцик.

Про це повідомляє прес-служба партії за підсумками XV чергового з'їзду АПУ «Не допустимо реваншу прокремлівських сил на виборах 2019».

За інформацією прес-служби, партійці зібралися 21 жовтня в столичному Палаці спорту. За результатами з'їзду також було затверджено ряд важливих документів і внесені зміни до керівних органів партії.

«Президент країни-агресора Володимир Путін вже прямо заявляє, що буде налагоджувати відносини з Україною тільки тоді, коли дочекається результатів виборів, а в цей час в Україні готують плацдарм для реваншу - скуповують і здійснюють рейдерство політичних сил. Аграрна партія як єдина в Україні незалежна, демократична політсила першою потрапила під удар…» - заявив лідер АПУ Віталій Скоцик.

За результатами з'їзду також був затверджено звернення до іноземних посольств і політичних партнерів (всього до 50 політичних сил) про допомогу і підтримку в боротьбі з прокремлівськими політичними силами, які намагаються взяти реванш на наступних виборах 2019 року.

На з'їзді також було ухвалено кілька важливих документів, зокрема, змінено статут партії - в документ внесено положення про імпічмент голови партії.

Як раніше повідомляли ЗМІ, люди, яких пов'язують з кумом президента Росії Віктора Медведчука, нібито готували переворот в Аграрній партії на черговому з'їзді у вересні. Зокрема, мова йде про політтехнолога Володимира Грановського. Скоцик так прокоментував роль скандального політтехнолога в Аграрній партії: «Грановський особисто пропонував мені домовитися покласти партію під проросійські сили». Скоцик також стверджує, що після того, як він відмовився, люди Медведчука з колишніми соратниками Тимошенко (Михайлом Поживановим, Олегом Корбаном і Володимиром Шандрою) «зробили спробу захоплення влади в партії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: