Активісти кандидата в нардепи Ричкової затримали тираж наклепницьких листівок

Активісти кандидата в нардепи Ричкової затримали тираж наклепницьких листівок

Матеріали щодо події передані в правоохоронні органи

1 липня у Дніпрі активісти кандидата в депутати Тетяни Ричкової затримали тираж наклепницьких листівок про неї, разом з ним була помічена агітаційна продукція іншого кандидата - Загіда Краснова. Про це «РБК-Україна» повідомили у штабі кандидата.
Зокрема, рано вранці 1 липня в штаб Ричкової повідомили про розклеювання «чорних» листівок про кандидата.
За даними штабу, двоє молодих людей розповсюджували листівки по поштових скриньках і дворах у житловому масиві Перемога. У них містилися спекуляції про сім'ю кандидата в депутати. Потім молоді люди перемістилися у бік ринку у Придніпровську і попрямували у бік гаражного кооперативу. Там один з них зник, а другий – викликав таксі. Активісти Ричкової дочекалися приїзду автомобіля і заблокували машину. Другому «провокатору» вдалося сховатися на території гаражного кооперативу. В цей же час прибув патруль поліції і взяв пояснення у водія таксі і активістів.
У ході огляду автомобіля в кинутій зловмисником сумці були виявлені наклепницькі листівки, а так само агітаційні матеріали Загіда Краснова: листівки і газети.
№Я розумію, що йде боротьба за депутатський мандат, - заявила Ричкова на прес-конференції ІА «Міст-Дніпро». - Але спекулювати на смерті мого чоловіка, мого особистого життя і мого сина я не дозволю нікому».
Свою підтримку Ричковій приїхав висловити громадський діяч, екс-міністр у справах сім'ї, молоді та спорту України Дмитро Булатов. «Гібридна війна в тилу - називається «вибори». В ній противник, як і на сході, порушує всі можливі правила», - заявив він на прес-конференції.
На думку Ричкової, такі дії конкурентів свідчать тільки про одне: «до влади рвуться люди з 90-х».
«За останні декілька тижнів ми бачили відразу кілька дуже неприємних подій. Вони свідчать, що люди з лихих 90-х роблять все, щоб повернутися до влади. Позбавивши при цьому городян можливості зробити зважений, усвідомлений вибір», - заявила вона.
«Я вимагаю від правоохоронних органів провести розслідування даної події, щоб винні були притягнуті до відповідальності, - додала Ричкова. - Зазіхати на сім'ю і сімейну трагедію – це низько!». 

Всі матеріали щодо події передані в правоохоронні органи. Ведеться слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: