Активісти у Брюсселі закликали зупинити Путіна

Активісти у Брюсселі закликали зупинити Путіна
Акції з закликом до Путіна зупинити війну

Акції з вимогою до Росії та її керівництва зупинити війну в Україні відбудуться також у більш як двадцяти містах України

У Брюсселі відбулась акція StopPutinsWarinUkraine, учасники якої закликали зупинити війну в Україні та президента Росії Володимира Путіна.

Акція тривала у центрі європейського кварталу, на площі Шумана, де розташовані офіси Європейської комісії, Європейської ради та зовнішньої служби ЄС.

Учасники акції тримали в руках плакати та скандували англійською мовою: «Зупинити Путіна, зупинити війну!», «Більше санкцій!», «Ваша країна може бути наступною!», «Волю Роману Сущенку!», «Волю всім незаконно утримуваним!», «Путін – терорист!».

В акції також взяв участь депутат Європейського парламенту Марк Демесмакер, який у коментарі висловив думку, що ЄС має посилити санкції проти РФ через її дії в Україні та Сирії.

Нагадаємо, 14-го і 15 жовтня до Дня захисника України у понад 30 країнах світу відбудуться міжнародні акції солідарності з українським народом. Вони проходитимуть під гаслом StopPutinsWarinUkraine.

Cеред учасників акцій – політики, громадські активісти, представники українських громад із держав Євросоюзу, США і Китаю.

Учасники акції також передадуть своє звернення до ОБСЄ, вимагаючи посилити діяльність її місії на сході України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: