Активісти з'їздили до Порошенка – нагадати про «Батю»

Активісти з'їздили до Порошенка – нагадати про «Батю»
stanislavske.tv

Активісти сподівалися, що таким чином допоможуть прискоренню розгляду апеляції на обрання Лихоліту запобіжного заходу.

Активісти провели невелику акцію в селі Козин біля будинку, в якому нібито проживає президент Петро Порошенко, з вимогою справедливого суду для «айдарівця» Валентина Лихоліта. Як передає УНІАН, від Печерського суду в напрямку Конча-Заспи вирушило близько 10 автомобілів з активістами.

Вони сподівалися, що таким чином допоможуть прискоренню розгляду апеляції на обрання Лихоліту запобіжного заходу. Прибувши до будинку в с. Козин, який вони назвали маєтком президента, активісти зажадали справедливого суду для Лихоліта і неупередженого ставлення до нього.

Маєток знаходився під посиленою охороною правоохоронців. Зокрема, центральні ворота були перекриті великим автобусом, біля якого чергували близько 20 правоохоронців у бронежилетах. Учасники акції висловили обурення такою значною охороною, зазначивши, що активних дій вчиняти не планували.

Учасники автопробігу тільки виголосили декілька промов на підтримку справедливого судового розгляду у справі Лихоліта. Після цього акція, яка тривала близько 30 хвилин, була завершена, і учасники автопробігу поїхали від маєтку.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: