Американці винайшли спосіб легше пережити коронавірус

Американці винайшли спосіб легше пережити коронавірус

Професор рекомендує щодня приділяти півгодини кардіотренуванням, таким як їзда на велосипеді, веслування і аеробіка

Фізичні вправи здатні допомогти потенційним інфікованим коронавірусом легше пережити захворювання. Результати дослідження професора Вищої медичної школи Університету Вірджинії Чжень Яна публікує New York Post.

Отже, встановлено, що регулярні вправи для зміцнення серцево-судинної системи запобігають розвитку гострого респіраторного дистрес-синдрому (вкрай небезпечне запальне ураження легень) - ускладнення, яке спостерігається у 20-40 відсотків всіх заражених і в половині випадків є причиною смерті від коронавірусу.

За словами Чжень Яна, людський організм природним чином виробляє антиоксидант, відомий як позаклітинна супероксіддісмутаза (EcSOD). Його вироблення стимулюють фізичні навантаження. Таким чином, професор рекомендує щодня приділяти півгодини кардіотренуванням, таким як їзда на велосипеді, веслування і аеробіка.

Нагадаємо, що німецький пульмонолог також радить їздити на велосипеді.

До слова, раніше велосипедист у Сумах винахідливо викрутився від штрафу за порушення правил карантину. Зарічний районний суд Сум закрив провадження проти велосипедиста за ст. 44-3 КУпАП («Порушення правил карантину») через відсутність складу адміністративного правопорушення.

Також стало відомо, що українці купують онлайн під час карантину. Українці почали купувати настільні ігри та активніше цікавляться мотоциклами та велосипедами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: