Через пандемію коронавірусу США виділять фермерам $19 млрд

Через пандемію коронавірусу США виділять фермерам $19 млрд
Фермери у США були змушені знищувати свою продукцію, яку не завжди можуть доставити вчасно через епідемію

Програма підтримки фермерів включатиме безпосередні виплати виробникам і масові закупи сільськогосподарської продукції

Фермерам і власникам ранчо у Сполучених Штатах Америки, які постраждали від наслідків пандемії COVID-19, виплатять $16 млрд. Ще три мільярди виділять на придбання фермерської продукції.

Про це заявив президент Сполучених Штатів Дональд Трамп на брифінгу в Білому домі у п’ятницю, 17 квітня 2020 року, передає DW.

Програма підтримки фермерів включатиме безпосередні виплати виробникам і масові закупи м’ясної, молочної й сільськогосподарської продукції.

«Фермери у США були змушені знищувати свою продукцію, яку не завжди можуть доставити вчасно через епідемію, протиепідемічні заходи і зниження попиту. Кілька м’ясних заводів призупинили роботу через спалахи коронавірусної інфекції серед працівників», – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп представив план поетапного зняття карантину в країні, введеного через поширення коронавірусу. Трамп наголосив, що «завдяки прийняттю завчасних і масштабних заходів ми запобігли трагедії охорони здоров’я».

Як повідомлялося, програма захисту доходів для представників малого бізнесу в США вичерпала свій бюджет у розмірі $349 млрд на початковому етапі подачі заявок від бізнесменів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: