Американська діаспора обурена тим, що відома українська співачка агітує за екс-регіоналів

Американська діаспора обурена тим, що відома українська співачка агітує за екс-регіоналів

Організатори чикагського фестивалю перевірять інформацію щодо Федишин

У команді Федишин заявили, що співачка на концерті у Харкові не проводила передвиборчу агітацію

Куратор Українського Національного музею Чикаго Марія Климчак, яка родом зі Львова, повідомила, що американська діаспора обурена тим, що відома українська співачка Ірина Федишин, яка агітує за екс-регіоналів, збирається з концертом до США.

Про це Климчак написала у Facebook.

«Кажуть, що в Чикаго на День незалежності буде виступати Ірина Федишин. За досвідом раджу їй звернутися до Наталки Бучинської! Прилетіла і пролетіла як фанера над Парижем. Навіть на сцену не пустили! Тож цікаво, чи наважиться Федишин їхати святкувати з діаспорою? А може, передумає. В діаспорі, в США менше платять за концерти, як в Україні. Співати для щура Кернеса і за ригів - гидко. Оплески організаторам чикагського фестивалю - УККА, які перевірять інформацію. Винятків не буває», - зазначила Климчак.

Вона зауважила, що ЗМІ напередодні повідомили, що Федишин, MARUV та Сергій Бабкін виступили на безкоштовному концерті у Харкові, де артисти агітували за екс-регіонала Володимира Мисика, що зараз балотується у Верховну Раду по мажоритарному округу №172.

У Facebook Федишин опублікувала фото та відео з концерту у Харкові, однак не згадала, що там агітували за екс-регіонала.

Пізніше, 17 липня, у команді Федишин заявили, що співачка на концерті у Харкові не проводила передвиборчу агітацію, вона не підтримує кандидатів в нардепи із «Опозиційного блоку», а навпаки засуджує їхню політику.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: