Американський суд назвав умови для звільнення Манафорта з-під домашнього арешту

Американський суд назвав умови для звільнення Манафорта з-під домашнього арешту
Пол Манафорт

Манафорт і Гейтс наступного року з'являться у суді для обговорення дати судового розгляду

Екс-голову виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта та його бізнес-партнера Ріка Гейтса можуть звільнити з-під домашнього арешту, якщо вони нададуть розгорнуту інформацію про фінансове становище. Про це в понеділок повідомила федеральний суддя, передає CNN.

На слуханні у Вашингтоні суддя Емі Берман Джексон заявила, що не прийматиме рішення щодо звільнення обвинувачених з-під домашнього арешту, поки не отримає більше інформації про їхне фінансове становище. Після отримання цієї інформації суддя запропонувала залишити Манафорта та Гейтса під наглядом GPS-пристрою, дозволити їм подорожувати до їх місцевих регіонів - Вашингтону для Манафорта і Річмонду, Вірджинія, для Гейтса.

Крім того, суддя заборонила обвинуваченим знаходитись поруч з аеропортами та залізничними станціями, а також запропонувала мати вечірній комендантський час.

Манафорт і Гейтс наступного року з'являться у суді для обговорення дати судового розгляду. Джексон раніше запропонувала почати судовий розгляд 7 травня 2018 року.

Рішення судді про тримання під домашнім арештом очікується до дати судового засідання в грудні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: