Анастасія Приходько розповіла, чим Тимошенко краща за Ляшка

Анастасія Приходько розповіла, чим Тимошенко краща за Ляшка
Анастасія Приходько говорить, що довго міркувала над питанням, чи займатися політикою

Cпівачка, яка вже намагалась йти в політику з Ляшком, тепер робитиме це з Тимошенко

Співачка Анастасія Приходько запевняє, що її похід у політику усвідомлений вибір. Про це вона розповіла в інтерв’ю «Главкому».

За словами Анастасії, вона довго міркувала над питанням, чи займатися політикою. «Напевне, моє рішення почало визрівати з війни на Донбасі: я міркувала, що і як я роблю, що ще можу зробити. Мені хотілося отримати більше можливостей, краще допомагати на Донбасі», - пояснює співачка. Адже у волонтерів, на її думку, не так багато можливостей для допомоги людям, як у політиків.

Співачка хоче допомагати переселенцям, матерям-одиначкам, дітям. Вона вважає, що перебуваючи у партії Тимошенко «матиме більше інструментів» для ефективної допомоги.

Три роки тому вже з’являлася інформація про те, що Анастасія Приходько іде до «Радикальної партії». Проте за словами самої співачки, Ляшко «тоді поспішив, а мені рішення подібного роду потрібно ґрунтовно зважувати».

«Я подзвонила Олегові і сказала, що не іду в команду, не іду на вибори. Тоді саме були вибори у Київраду. Сказала, що він не дав мені можливості все зважено вирішити. Адже я туди іду не для того, щоб у мене була галочка, що я політик», - стверджує Приходько.

Нагадаємо, Анастасія Приходько, українська поп-співачка, громадський діяч, заслужена артистка України та співзасновниця «Вимагаю змін».

У 2009 році із піснею «Мамо» представляла Росію на пісенному конкурсі Євробачення, що відбувся в Москві, де посіла 11-е місце.

У жовтні 2018 року повідомила, що вона йде зі сцени у політику. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: