Антикорупційне бюро завело справи на посадовців Міноборони і СБУ

Антикорупційне бюро завело справи на посадовців Міноборони і СБУ
Павло Демчина

Претензії НАБУ до чиновників силових відомств стосуються незаконно набутих будинків, автомобілів, квартир

НАБУ розслідує щонайменше чотири кримінальні провадження щодо незаконного збагачення службових осіб Міністерства оборони, СБУ і військової прокуратури.

Всі справи порушені за результатами аналізу їх електронних декларацій, які не публічні, і закриті для громадськості, повідомили джерела Insider.

У справах фігурує щонайменше 10-15 осіб. Претензії стосуються незаконно набутих будинків, автомобілів, квартир.

Як відомо, у березні Спеціалізована антикорупційна прокуратура на підставі журналістських розслідувань відкрила провадження щодо першого заступника голови Служби безпеки України Павла Демчини.

«Згідно з інформацією ЗМІ, перший заступник голови Служби безпеки України набув у власність активи у значних розмірах, законність підстав набуття яких не підтверджується доказами», -  сказано в повідомленні САП.

Раніше «Слідствр.Інфо» зняло сюжет, що перший заступник глави СБУ Павло Демчина, який очолює Головне управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, офіційно мешкає у відомчому гуртожитку СБУ, хоча його дружина Ольга Воловчук мешкає у розкішному заміському маєтку і володіє елітними автівками.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: