Антикорупційний прокурор зізнався, що держава досі не забезпечила йому охорону

Антикорупційний прокурор зізнався, що держава досі не забезпечила йому охорону
Назар Холодницький

За законом Холодницький має бути захищений, але...

У керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького немає охорони. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».

«Я написав три чи чотири листи про виділення охорони – ось-ось обіцяють. За законом я маю бути захищеним, але...», - зазначив він.

Разом із тим, Холодницький уточнив, що питання власної безпеки вирішує самостійно. «Скажу так, «спасение утопающих – дело рук самих утопающих», - додав він.

Як раніше повідомлялося, Холодницький написав заяву про звільнення.

Детальніше читайте в інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»

Як повідомлялось, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що отримав від НАБУ листа з проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. «На жаль, тепер НАБУ заважає САП. Я дуже сподіваюся, що ми зможемо допомогти двом шановним керівникам разом працювати і доводити справи до суду», – додав Луценко.

У свою чергу НАБУ заявило, що не просило генерального прокурора Юрія Луценка притягнути голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького до відповідальності, однак поскаржилося на нього

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: