Бабченко: У Росії можливий лише бунт голих дуп, ніякої революції не буде

Бабченко: У Росії можливий лише бунт голих дуп, ніякої революції не буде

Бабченко: Революції в Росії ніколи не буде, буде лише бунт

Бабченко розповів, коли в Росії буде революція

Колишній російський журналіст Аркадій Бабченко пов’язує можливість позитивних змін в Росії лише із критичним зниженням рівня доходів населення РФ. За його словами, за інших обставин революційні зміни в Росії неможливі.

Таку думку Бабченко висловив у зв’язку із сподіваннями російської ліберальної інтелігенції, що локальні протести у РФ здатні викликати більш глобальні.

«Тут ліберальна громадськість знову чекає революції через звалища в Волоколамську. Вона чекала революції далекобійників через «Платон». Потім революції фермерів на Кубані. Потім революції екологів в Новохоперську … Революції шахтарів в Гуково … Кожен раз, коли я говорив, що нічого не буде, мені переконано доводили, що я нічого не розумію, протестні настрої в цей раз сильні, і що тепер-то люди точно не стерплять. У підсумку «найпотужніші протестні настрої» кожен раз закінчувалися нічим», - пише у Facebook росіянин.

Бабченко відзначив, що на пропозицію запросити на протест до Волоколамську російського опозиціонера Олексія Навального мітингувальники відмовили, мотивуючи це тим, що «радикали їм не потрібні». Журналіст додав, що рейтинг Путіна у Волоколамську більше 60%, як в цілому по Росії.

«Їх (населення – ред.) в цілому … все влаштовує. За винятком дрібних точкових проблем. Наприклад, одного окремо взятого звалища. А в іншому вони - за Путіна, Кримнаш, проти радикалів. Не буде тут ніякої революції. Ні революції фермерів, ні революції шахтарів, ні революції смітників. Тут буде тільки бунт. Бунт голих дуп. Ось, коли як в совку, дупу стане нічим витирати - ось тоді новий безглуздий і нещадний і трапиться. Але ніяк не раніше. А поки нафта по сімдесят - Вова може спати абсолютно спокійно. Хоч зі звалищами, хоч без. Хоч всіх дітей в Волоколамську отруї», - резюмував Бабченко.

Нагадаємо, 23 учня школи №2 підмосковного Волоколамська були госпіталізовані з ознаками отруєння. Імовірною причиною госпіталізації називають викид сірководню на місцевому сміттєзвалищі «Ядрово».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: