Бабченко: Ви не уявляєте, через яке пекло мені довелося протягнути своїх близьких

Бабченко: Ви не уявляєте, через яке пекло мені довелося протягнути своїх близьких

Бабченко розповів, що відчуває після пережитого

Російський журналіст Аркадій Бабченко, чиє «вбивство» виявилось спеціальною операцією СБУ, розповів, що відчуває після пережитого.

За його словами, громадськість, що критикує обрані СБУ методи через «неетичність» не має уявлення, через що пройшов він сам і через які випробування йому довелося провести його сім’ю.

«Ух ви хороші, як же я обожнюю ці ваші високорозумні [розмови] в фейсбуці, в фейсбуці ви можете мене хоч вбити, але, будь ласка, можна це буде тепер тільки в фейсбуці, а реально не буде більше ніколи, тому що ви, … [взагалі] … не уявляєте через яке пекло мені довелося протягнути своїх близьких і не дай бог вам це уявити і пережити, так що пишіть, пишіть, а ти щойно повернувся з такої темряви, з такої прірви виліз, і ти читаєш, і посміхаєшся, і обіймаєш дочку, відкриваєш пиво, закурюєш, і тобі добре, і небо, і сонце, і зелень дерев, і птиці, і тобі так до балди, і ти посміхаєшся, посміхаєшся», - написав він у Facebook.

Бабченко розповів, що місяць ходив «із мішенню на лобі» і чекав на постріл. За його словами, останні дні під час операції СБУ він жив «як просто оболонка».

«Життя твоє зламане в черговий раз і в черговий раз треба починати все спочатку, не зрозуміло де, абсолютно не зрозуміло як, ти не знаєш, скільки проживеш, не знаєш скільки місяців, років, тобі ходити з охороною, не знаєш, коли тобі можна буде хоча б просто жити з незадернутими шторами і підходити до вікон, а твоєї дочки просто грати на вулиці з іншими дітьми», - написав також він.

Як відомо, про інсценоване вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка, організоване в ході спецоперації СБУ 29 травня в Києві, знали до 10 чоловік.

Також 1 травня іноземним послам розкрили деталі спецоперації з Бабченком.

Нагадаємо, у четвер ввечері, 31 травня, суд заарештував Бориса Германа, підозрюваного в організації «вбивства» журналіста Аркадія Бабченка, на 60 діб.

У суді Герман назвав себе агентом СБУ, прокурор цю інформацію спростував

Адвокат Бориса Германа повідомив, що його підзахисний є директором компанії з виробництва зброї - українсько-німецького СП «Шмайсер».

Читайте також: 

Спецоперація «Воскресіння Бабченка». Стрес-тест для України

Громадянин Г.: все, що відомо про «організатора вбивства Бабченка» на цей момент

«Фонд Путіна» та його клієнти. Що встиг наговорити Борис Герман

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: