Батальйон «Донбас» зробив заяву щодо акцій у Києві

Батальйон «Донбас» зробив заяву щодо акцій у Києві

Батальйон відмежувався від осіб, які беруть участь в акціях у столиці

46-й окремий батальйон спеціального призначення «Донбас-Україна» Збройних сил заявляє про непричетність власних військових до будь-яких акцій протесту, які цими днями відбуваються у Києві. Відповідна заява оприлюднена на сторінці батальйону у Facebook.

«46 ОБСпП «Донбас-Україна» ЗСУ, не має жодного відношення до осіб, які своїми діями в м. Києві дестабілізують політичну та економічну ситуацію в країні під час російської агресії в Україні», - сказано в ній.

У повідомленні підкреслюється, що особовий склад батальйону знаходиться зі зброєю у зоні проведення АТО.

«В нас є сили та бажання вигукнути «Вперед!» і зовсім немає часу горланити «Нас зливають!», - додається у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві проходить «Марш за імпічмент». Перед початком акції її учасники зібрались на площі Тараса Шевченка. Тут зібралося близько 1,5 тис. людей, які потім рушили до Майдану Незалежності. На центральній площі столиці. Кількість учасників зросла, орієнтовно вона не перевищувала 10 тисяч людей. Організатори акції зі сцени заявляли, що в акції беруть участь десятки тисяч людей.

Після мітингу на Майдані Незалежності учасники «Маршу за імпічмент» прийшли до СІЗО, де тримають Саакашвілі. Після цього учасники акції розбили вітрину магазину «Рошен», який розташований неподалік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: