Батько вбитої Катерини Гандзюк звернувся до головних кандидатів у президенти

Батько вбитої Катерини Гандзюк звернувся до головних кандидатів у президенти

Батько Гандзюк підкреслив, що для нього тепер партія «Батьківщина» і  Блок Петра Порошенка – «це партії вбивць доньки»

«Вірю, що й Петро Порошенко, й Юлія Тимошенко не готові йти на вибори у крові», - заявив Віктор Гандзюк

Батько херсонської активістки Катерини Гандзюк заявив, що організатор вбивства його доньки співпрацював з партійцем ВО «Батьківщина» Владиславом Мангером та партійцем Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим.

Про це він сказав 28 січня під час засідання Тимчасової слідчої комісії розслідування вбивства Катерини Гандзюк та нападів на інших активістів.

Його заяву у Facebook оприлюднила журналіст Наталія Двалі.

«Замовників знає генпрокурор Луценко. Замовників знають в СБУ. Я впевнений, що замовників від самого початку знали і в МВС. Знали і мовчали. І тепер мовчать. Зараз офіційно оголошено в розшук організатора вбивства, кримінального авторитета Москаленка, який пішов на це вбивство не просто так. Який пішов на це вбивство не з вулиці. Він пішов на це з будівлі Херсонської обласної державної адміністрації, де тісно співпрацював з конкретними людьми, для яких виконував конкретні завдання», - сказав батько Гандзюк.

Він зауважив: «Я знаю тільки одне: коли організатор вбивства, кримінальний авторитет, який нещодавно вийшов із тюрми, співпрацює з головою Херсонської обласної ради, партійцем партії «Батьківщина» Владиславом Мангером. Коли кримінальний авторитет тісно співпрацює з головою Херсонської обласної державної адміністрації, партійцем Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим. Коли кримінальний авторитет тісно співпрацює з заступником Гордєєва Евгеном Рищуком – ці люди мають зникнути з політичного горизонту. Вони скомпрометовані назавжди».

Батько Гандзюк підкреслив, що для нього тепер партія «Батьківщина» і  Блок Петра Порошенка – «це партії вбивць доньки».

«Але я досі вірю, що наша країна змінюється. Вірю, що замовники, організатори та виконавці вбивства будуть покарані. Вірю, що й Петро Порошенко, й Юлія Тимошенко не готові йти на вибори у крові. Вірю, що вони почують біль батька, який втратив єдину доньку, і якнайшвидше позбудуться будь-яких зв'язків із цинічним вбивством моєї Каті. Вірю, що вони тут і зараз проведуть межу, покажуть, що є кордони, за які заходити не можна. Я вірю, що у цій країні нарешті буде покарано винних і кожен справедливо отримає те, на що заслуговує», - заявив Віктор Гандзюк.

Нагадаємо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня 2018 року. Вилита зловмисником сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

4 листопада Гандзюк померла у лікарні.

Поліція перекваліфікувала напад на Гандзюк як закінчене умисне вбивство

Служба безпеки України оголосила у розшук Олексія Левіна (Москаленка) за підозрою в організації вбивства Катерини Гандзюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: