Білий дім спростовує черговий коментар Трампа щодо Росії

Білий дім спростовує черговий коментар Трампа щодо Росії
Дональд Трамп

Сьогодні журналісти запитали у Трампа, чи США все ще є мішенню для Росії,

Білий дім спростовує коментар президента США Дональда Трампа щодо того, чи залишаються Сполучені Штати для Росії мішенню.

Як повідомляє агенція Reuters, речниця Білого дому Сара Сандерс заявила, що президент сказав «ні» щодо відповідей на питання, а не щодо цього конкретного питання.

За її словами, Трамп вважає, що загроза від Росії щодо підриву виборів у листопаді все ще існує і що Москва все одно буде націлена на американські вибори.

Раніше сьогодні журналісти запитали у Трампа, чи США все ще є мішенню для Росії, на це він похитав головою і сказав: «Ні».

Як повідомлялося, у понеділок, 16 липня, Трамп під час прес-конференції після зустрічі з Путіним у Гельсінкі заявив про недовіру висновкам власної розвідки щодо втручання РФ у президентські вибори, а також про те, що він більше вірить словам Путіна. Ця заява Трампа викликала різке обурення не тільки в таборі демократів, але й серед республіканців.

Нагадаємо, у зв'язку із критикою з боку конгресменів зустрічі президента США Дональда Трампа та й президента Росії Володимира Путіна, Трамп скликає закриту нараду із членами Конгресу.

Раніше сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував понеділкову прес-конференцію в Гельсінкі президента США Дональда Трампа і його російського колеги Володимира Путіна.

Сенатор-республіканець назвав цю прес-конференцію «одним із найганебніших виступів американського президента», а саміт у Гельсінкі «трагічною помилкою».

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп жодного разу не згадав про Україну на підсумковій прес-конференції після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте також статтю: Побачення у Гельсінкі. Як Путін і Трамп «добре поговорили» 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: