Білоцерківський завод допомагає бойовикам «ЛНР» будувати міст

Білоцерківський завод допомагає бойовикам «ЛНР» будувати міст

У відділі збуту білоцерківського заводу ЗБК заперечують співпрацю з Луганськом

Біла Церква Київської області допомагає «владі» так званої «ЛНР» з будівництвом нового мосту в Луганську. Зокрема, звідси до Луганська їдуть опори для нового шляхопроводу. Як повідомляє KV, про це йшла мова на відкритому засіданні «ради міністрів» «ЛНР». У своєму звіті голова «адміністрації» Луганська відзначив, що опори для нового мосту будуть поставлятися в Луганськ з Білої Церкви через Ростов.
«Зараз основна проблема полягає в доставці матеріалів для будівництва. Що стосується опор для моста, на цьому тижні вони мають надійти в Ростов з Білої Церкви, потім будемо завозити їх з Ростова до Луганська», - відзвітував він Ігорю Плотницькому.

Як відомо, сьогодні в Білій Церкві є тільки один виробник подібного роду продукції. Це - ПАТ «Білоцерківський завод залізобетонних конструкцій (ЗБК)».
У бухгалтерії заводу не стали спростовувати того, що продукція заводу була відправлена в Ростов. Однак, у відділі збуту білоцерківського заводу ЗБК запевняли KV, що з Луганськом вони не ведуть ніяких торгових зв'язків.
«Ми в Росію робили поставку тільки в Донецьк, але це ж не заборонено Торговою палатою. А в Луганськ ми нічого не возили і не возимо. Перший раз таке чую, і хто такий цей Плотницький - не знаю», - зазначила KV співробітниця відділу збуту, що відмовилася назватися.
За даними Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України, близько 80% акцій Білоцерківського заводу ЗБК належить ПАТ «Подільський цемент» (с. Геменці Кам'янець-Подільського району Хмельницької області). У свою чергу, «Подільський цемент» належить компанії CRH (Cement Roadstone Holdings) Poland Products & Distribution B.V., зареєстрованої в Нідерландах.
У ЗМІ Донецький завод мостових конструкцій разом з Білоцерківським заводом ЗБК, Миронівським заводом ЗБК гадується як бізнес-дітище екс-нардепа попередніх трьох скликає від Партії регіонів Ігоря Шкірі ЗАТ «Бетон Нова», яке, в свою чергу, увійшло в ТОВ «Виробниче об'єднання «Італіш». Сьогодні ЗАТ «Бетон Нова» прописано на окупованій території в смт Дебальцеве Донецької області, ПО «Італіш» - в Донецьку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: