Більшість заяв нардепа Вілкула не відповідають дійсності – КВУ

Більшість заяв нардепа Вілкула не відповідають дійсності – КВУ
Олександр Вілкул
Фото: УНІАН

Для аналізу експерти відібрали декілька фактів, на які спирався Вілкул під час своїх виступів

Співголова Опозиційного блоку Олександр Вілкул оперує неправдивою інформацією у своїх публічних виступах. Такий висновок зробили експерти проекту «Дослівно», проаналізувавши останні виступи політика на телеканалі «Прямий» 4 жовтня та «Рада» 4 і 5 жовтня. Про це повідомляє Комітет виборців України.

Для аналізу експерти відібрали декілька фактів, на які спирався Вілкул під час своїх виступів. З п’яти проаналізованих заяв політика одна виявилась правдою, дві перебільшенням і ще дві – маніпуляцією.

 «У виступах співголови Опозиційного блоку Олександра Вілкула наші експерти зафіксували велику кількість неточностей, перебільшень. Окрім цього, деякі факти, якими нардеп оперував, виявилися  маніпулятивними та такими, що не відповідають дійсності», - прокоментував результати дослідження голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

_3

В рамках проекту «Дослівно» проходить фактчекінг заяв провідних політиків. Раніше було проаналізовано заяви Юлії Тимошенко, Володимира Гройсмана, Вадима Рабіновича, Міхеіла Саакашвілі, Артура Герасимова, Юрія Бойка, Семена Семенченка, Арсенія Яценюка, Ігоря Гриніва, Сергія Капліна та Андрія Садового.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: