Біля берегів Криму російський фрегат «знищував» кораблі і підводні човни

Біля берегів Криму російський фрегат «знищував» кораблі і підводні човни
«Адмірал Григорович»  провів навчання з відпрацювання артилерійських стрільб

Російський корабель «Адмірал Григорович» разом з авіацією і підводними силами влаштував полювання на «ворожу субмарин»

Після вчорашніх навчань ракетних кораблів РФ, сьогодні фрегат Чорноморського флоту «Адмірал Григорович»  провів навчання з відпрацювання артилерійських стрільб. Про це розповів начальник відділу інформаційного забезпечення ЧФ РФ Олексій Рульов. Відзначається, що військовослужбовці РФ здавали залік «Плавання і ведення бою одиночним кораблем».

«В рамках завершального етапу підготовки корабля до виконання завдань за призначенням, екіпаж провів підготовчі та залікові артилерійські стрільби по надводній цілі, а також виконав електронні пуски зенітними ракетами і високоточною зброєю по морській цілі, що імітує надводний корабель умовного супротивника», - повідомив Рульов.

У той же час стало відомо, що в маневрах фрегату допомагали підводні сили і морська віація Чорноморського флоту. Вони спільно відпрацювали пошук, виявлення, стеження і знищення ворожої субмарини умовного противника. А вже при поверненні в пункт постійної дислокації екіпаж фрегата відпрацював дії з оборони і захисту корабля при переході морем.

Нагадаємо, нещодавно Росія почала в окупованому Криму великі навчання з залученням ракетних і артилерійських комплексів, кораблів. Відзначається, що маневри в Криму проходили в рамках навчань військ Південного військового округу РФ, в який незаконно включено й український півострів.

У свою чергу ВМС України спільно з авіацією провели навчання в Азовському морі і відпрацювали злагодженість дій в бойовій обстановці. На навчання моряків і льотчиків підняли за сигналом тривоги, і був здійснений вихід з пункту базування для відпрацювання завдань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: