Біля двох пунктів пропуску на кордоні з Польщею мешканці прикордоння перекрили трасу

Біля двох пунктів пропуску на кордоні з Польщею мешканці прикордоння перекрили трасу

Мешканці прикордонних населених пунтків мітингують проти призупинення малого прикордонного руху

З сьогоднішнього дня Польща тимчасово обмежила малий прикордонний рух. Українці, що мешкають в прикордонних із Польщею районах, можуть їздити за кордон виключно на загальних підставах. Обмеження викликане низкою важливих заходів, які будуть проводитися у Польщі впродовж липня.
Як повідомив на своїй сторінці в Facebook, речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян, в практичній площині це призвело до того, що сьогодні вранці у пунктах пропуску на українсько-польському кордоні, за виключенням «Ягодина», взагалі не було скупчення автотранспорту.
Але, за його словами, сьогодні вранці по півтора десятки мешканців прикордонних населених пунктів на відстані до 1 км від пунктів пропуску «Грушів» та «Рава-Руська» перекрили рух автотранспорту.

3_103_10

«Наразі ситуація спокійна та контрольована. Зараз з мітингувальниками працює Національна поліція. За ініціативи Держприкордонслужби створюються міжвідомчі штаби. Спільно із представниками місцевої влади долучаємося до роз’яснювальної роботи серед населення прикордоння», - повідомив Слободян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: