Біля посольства РФ у Києві сталися нові сутички, ще один затриманий

Біля посольства РФ у Києві сталися нові сутички, ще один затриманий
Укрінорм

Раніше повідомлялося про двох затриманих, серед яких депутат Київради від «Свободи»

Під будівлею посольства РФ у Києві сталися нові сутички, повідомляє «112 Україна». Одного з протестуючих було затримано.

«Сталися сутички між протестувальниками, представниками партії «Свобода» і поліцейськими, одного протестувальника затримали, оскільки він нібито кидав яйця або інші предмети у громадянина РФ, який виходив з-за воріт посольства. Він затриманий, про це повідомили поліцейські», - зазначає кореспондент.

До посольства підтягнулись додаткові сили Національної гвардії. «Сюди підтягуються нацгвардійці, кажуть, що будуть залишатися до восьмої вечора. Крім представників "Свободи", сюди підтяглися деякі громадські активісти. Всі вони виступають проти проведення виборів у Держдуму», - сказано в повідомленні.

Деяких правопорушників, затриманих раніше сьогодні під посольством, вже відпустили - на них виписали адмінпротоколи. «Зараз ситуація більш-менш стабілізувалася», - уточнює кореспондент.

Раніше під будівлею посольства сталися сутички протестувальників з поліцією, учасники акції протесту намагалися заблокувати будівлю і не пускали всередину неї охочих проголосувати. Також вони намагалися знести огорожу дипустанови.

Крім того, під будівлею посольства було побито чоловіка. Крім того, за безлади під посольством поліція затримала депутата Київради від ВО «Свобода» Володимира Назаренка. Крім нього, був затриманий ще один чоловік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: