Біля пунктів пропуску в Мар'їнці і Станиці Луганській утворилися черги

Біля пунктів пропуску в Мар'їнці і Станиці Луганській утворилися черги
Прикордонники готові до відновлення роботи КПВВ на Донбасі 
Фото: ДПСУ

Сьогодні пропуск через КПВВ на Донбасі буде здійснюватися з 11:00 до 14:00

Біля КПВВ Мар’їнка та Станиця Луганська з 6-ї ранку збираються охочі перетнути лінію розмежування: наразі у заторах перебувають близько 135 осіб і 55 транспортних засобів. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ. 

«Сьогодні, об 11:00, згідно з наказом командувача ООС, відновлюється пропуск через лінію розмежування в КПВВ Мар’їнка та Станиця Луганська. Наразі в зазначених КПВВ достатня кількість присутніх змін прикордонних нарядів, які готові до відновлення пропускних операцій. Охочі перетнути лінію розмежування на тимчасово окуповану територію почали збиратися біля КПВВ близько 6-ї години ранку. Станом на 8:30 біля Станиці Луганської зібралося 45 осіб, а біля Мар’їнки - 55 транспортних засобів (та близько 90 осіб). Серед тих, хто зібрався біля КПВВ, є діти та літні люди», - йдеться у повідомленні.


Зазначається, що не виключено, що бойовики відмовлятимуть в пропуску особам, які перетинатимуть лінію розмежування з боку підконтрольної українській владі території. Щоб не виникало скупчень осіб та транспорту у так званій сірій зоні, пропуск осіб сьогодні буде здійснюватися поступово.

Вказується, що сьогодні пропуск в зазначених КПВВ буде здійснюватися з 11:00 до 14:00 з урахуванням всіх заходів контролю поширення коронавірусу, а пріоритет для пропуску буде надаватись громадянам, які слідують з причин соціально-гуманітарного характеру, у разі наявності підтверджуючих документів, та особам, які слідують для складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Нагадаємо, сьогодні, 10 червня, в Україні розпочинається черговий етап послаблення карантину.

З 10 червня в зоні проведення Операції Об'єднаних сил частково запрацювали контрольні пункти в'їзду-виїзду через лінію розмежування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: