Біля Зайцевого загинули троє українських військових

Біля Зайцевого загинули троє українських військових
Україна втратила ще трьох своїх захисників

Російські окупанти обстріляли позиції українських сил із мінометів

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій загинули троє українських військовослужбовців. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Вчора близько 23-ї години в результаті обстрілу з боку російсько-терористичних військ із застосуванням мінометів калібру 120 мм біля Зайцевого загинули троє українських військових», - сказав він.

Як повідомлялося, минулої доби російсько-терористичні війська 14 разів обстріляли позиції Збройних сил України. У половині випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність окупантів.

У суботу окупанти 31 раз обстріляли позиції ЗСУ. У результаті обстрілу четверо українських військовослужбовців дістало поранення. Міноборони повідомило про стан поранених військових

Нагадаємо, Росія оголосила про намір вивести своїх військових зі Спільного центру контролю і координації (СЦКК) на Донбасі.

Як повідомили у штабі АТО з посиланням на дані розвідки, у вівторок, 19 грудня, через дану заяву міноборони Росії противник може вдатися до агресивних наступальних дій по усій лінії зіткнення району проведення антитерористичної операції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: