Bloomberg повідомив, що Путін обрав нового «фаворита»

Bloomberg повідомив, що Путін обрав нового «фаворита»
Максим Орєшкін

ЗМІ назвало «фаворитом» Путіна міністра економічного розвитку Максима Орєшкіна

Міністр економічного розвитку Російської Федерації Максим Орєшкін, якому лише 35 років, став новим «фаворитом» хазяїна Кремля Володимира Путіна. Про це пише Bloomberg з посиланням на трьох чиновників, які мають інформацію про наміри російського лідера.

За даними видання, Орєшкін отримав широкі повноваження для реформування міністерства, проте незрозуміло, чи зможе він переконати Путіна почати ці реформи.

В останній час вплив Орєшкіна зростає: він був ключовою російської фігурою саміту G20 у Гамбурзі, перевів під свій контроль Росстат, і навіть замінить міністра фінансів Антона Силуанова в групі Світового банку.

Для Орешкіна міністерський пост може стати трампліном до вершин влади, каже науковий керівник Вищої школи економіки РФ Євген Ясін. «Він може коли-небудь стати прем'єр-міністром, - вважає Ясін. - Він ще дуже молодий».

Нагадаємо, за даними ЗМІ, президент Російської Федерації Володимир Путін під час візиту в окупований Крим минулого тижня провів закриті переговори з Віктором Медведчуком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: