Бойовики гатять із забороненої зброї і самі публікують відеодокази

Бойовики гатять із забороненої зброї і самі публікують відеодокази
Упродовж останніх днів бойовики суттєво збільшили кількість обстрілів уздовж лінії зіткнення
фото з відкритих джерел

Один з ватажків бойовиків похизувався обстрілом Станиці Луганської із забороненого «Мінськими угодами» озброєння

Так званий «генпрокурор ЛНР» Сергєй Горенко опублікував у своєму Instagram-акаунті відео, на якому власноруч здійснює обстріл українських позицій з гаубиці Д-30.

Навколо гаубиці на відеоролику можна помітити велику кількість гільз. Це може свідчити про те, що обстріл, який здійснює бойовик, є досить масованим.

При цьому, як повідомляє громадський діяч та волонтер Роман Сініцин, відеозапис позначений геотегом «Станиця Луганська».

Бойовик позначив свій допис зухвалою фразою: «Евакуюємо людей, стоїмо на рубежі!».

Варто нагадати, що за останні кілька діб бойовики так званої «ЛНР» кілька разів обстріляли Станицю Луганську, зокрема, пошкодивши дитячий садок та залізничну станцію.

Нагадаємо, 17 лютого окупанти обстріляли з артилерії селище Станиця Луганська. Один зі снарядів поцілив у дитячий садочок. Крім того, вранці 17 лютого окупанти обстріляли залізничну станцію Кіндрашівська-нова, що у Станиці Луганській Луганської області.

Також від учора на Донбасі фіксується загострення ситуації.

Довідка: Д-30 – гаубиця калібром 122 мм радянського виробництва. Відповідно до «Мінських угод» через свій калібр віднесена до заборонених до використання на Донбасі типів озброєння.


Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: