Бойовики на Донбасі намагаються захопити «сіру зону» - штаб АТО

Бойовики на Донбасі намагаються захопити «сіру зону» - штаб АТО

Терористи обрали тактику, коли «спочатку працює кулемет Калашникова, а потім під його прикриттям починає працювати снайпер»

Бойовики на Донбасі поблизу села Старогнатівка Волноваського району намагаються взяти під контроль «сіру зону». Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції в Facebook.

«Працюють «Утьосом», кулеметами Калашникова, буває відпрацьовують СПГ. Зараз намагаються закопатися, намагаються «віджати» нульову територію між ними і нами», - повідомив один з військовослужбовців Збройних сил України.

Згідно з інформацією солдатів ВСУ, терористи обрали хитромудру тактику, коли «спочатку працює кулемет Калашникова, а потім під його прикриттям починає працювати снайпер».

Відзначається, що в даний момент часто на територію поблизу Старогнатівки спускаються тумани. Цим користуються бойовики і підходять майже впритул до українських позицій на 100 метрів.

«Через це майже кожну ніч по декілька бойових сутичок. Українські захисники впевнено дають таку відсіч нападнику, якого він заслуговує», - резюмували в штабі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: