Бойовики обстріляли сили АТО біля Красногорівки: є загиблий та поранений

Бойовики обстріляли сили АТО біля Красногорівки: є загиблий та поранений
Окупант на Донбасі

За минулу добу бойовики 41 раз відкривали вогонь по позиціях української армії

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО залишалась неспокійною. Незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій сил АТО на приморському та донецькому напрямках. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Так, з 18 години бойовики шість разів відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по наших опорних пунктах поблизу Авдіївки. З цієї ж зброї російські найманці декілька разів били по околицях Зайцевого. А близько 22 години застосували 82-міліметровий міномет на підступах до шахти Бутівка», - йдеться у повідомленні.

На маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали укріплення ЗСУ біля Лебединського, Водяного, Гнутового, Павлополя та Березового. Гранатомети застосовували поблизу Талаківки і Богданівки.

«Майже о 22 годині внаслідок обстрілу позицій сил АТО з міномету калібру 82 міліметри неподалік Красногорівки, один наш військовий загинув, один отримав поранення», - додали у штабі. 

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 41 раз відкривали вогонь по позиціях української армії. У результаті бойових дій загинув один військовий, інший отримав поранення.

Нагадаємо, в суботу вдень бойовики важкого озброєння не застосовували.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: