Бойовики обстріляли власні позиції в районі Авдіївки

Бойовики обстріляли власні позиції в районі Авдіївки
Бойовики під Авдіївкою обстріляли власні позиції

Згідно з даними штабу АТО, провокації спрямовані на обурення місцевого населення

На Донбасі бойовики для звинувачення сил антитерористичної операції (АТО) вдаються до обстрілу власних позицій з важкого піхотного озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Для звинувачення сил АТО в порушенні Мінських домовленостей бойовики 11 омсп 1 АК вдаються до обстрілу власних позицій з важкого піхотного озброєння, в першу чергу в районі Авдіївки», - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними штабу АТО, провокації спрямовані на обурення місцевого населення з метою налаштувати людей проти українських військ.

Зазначено, що подібні випадки неодноразово фіксували при обстріл бойовиками Донецької фільтрувальної станції, коксохімічних заводів, ЛЕП, а також навмисних пошкодження генераторів.

Повідомляється, що бойовики активізують такі провокації напередодні планових візитів представників ОБСЄ, Червоного Хреста та ЗМІ для подальшої дискредитації України в очах міжнародного співтовариства і безпідставного звинувачення в порушенні Мінських угод.

Нагадаємо, від опівночі російські найманці здійснили 9 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У чотирьох випадках наші військові давали адекватну відповідь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: