Бойовики обстріляли житлові квартали Зайцевого

Бойовики обстріляли житлові квартали Зайцевого
Наслідки обстрілу будинків мирних мешканців Зайцевого

Пожежа на подвір’ї приватного житлового будинку знищила господарські приміщення та майно

12 листопада близько 3:15 під час обстрілу позицій підрозділів Збройних сил України в районі селища Зайцеве під вогонь крупнокаліберних кулеметів російсько-терористичних військ також потрапили будинки мирних мешканців зазначеного населеного пункту. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Внаслідок влучання запалювальних боєприпасів виникла пожежа на подвір’ї приватного житлового будинку по вулиці Арсеньєва, 37. Господарські приміщення та майно згоріли вщент. Крім того, на городі позаду подвір’я було знайдено кулі калібру 12,7 та 14,5 мм. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав», - йдеться в повідомленні.

На думку штабу, такі дії керівництва терористичних військ свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.

Як повідомлялося, у понеділок, 13 листопада, ввечері бойовики близько півтори години обстрілювали з мінометів житлові квартали Мар’їнки Донецької області.

За даними штабу АТО, за минулу добу бойовики 33 рази порушили перемир’я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: