Бойовики понад годину обстрілювали КПВВ «Майорське»

Бойовики понад годину обстрілювали КПВВ «Майорське»

Російські найманці використовували стрілецьку зброю та гранатомети

У четвер, 14 вересня, ввечері бойовики обстріляли позицій Збройних сил України в напрямку КПВВ «Майорське». Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Терористи продовжують здійснювати обстріли позицій українських військових поблизу контрольних пунктів в’їзду-виїзду в районі проведення АТО. На цей раз російські найманці використовували стрілецьку зброю та гранатомети», - зазначили прикордонники.

«Так, учора о 21:05 незаконні збройні формування черговий раз з боку населеного пункту Горлівка, що на неконтрольованій українській владі території, здійснювали обстріл позицій Збройних сил України в напрямку КПВВ «Майорське», який вели більше 1 години», - повідомили в ДПСУ.

На щастя, під час ведення вогню громадяни та транспортні засоби в КПВВ «Майорське» не перебували. Постраждалих серед цивільних та військових немає.

Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали.

Як повідомлялося, у районі проведення АТО наприкінці минулої доби обстановка дещо загострилась.

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 28 разів порушили перемир’я. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь. В результаті бойових дій один український військовий загинув, двоє отримали поранення.

Нагадаємо, впродовж вчорашнього дня в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі активність російсько-окупаційних угруповань була мінімальною. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: