Бойовики зранку обстріляли сільгосппідприємство «Бахмутський аграрний союз»

Бойовики зранку обстріляли сільгосппідприємство «Бахмутський аграрний союз»
Ворожа зброя

Противник здійснив обстріл сільгосппідприємства, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями зброю великого калібру

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) повідомляє про продовження обстрілів з боку донецьких бойовиків мирних населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування.

Відповідна заява з’явилася у вівторок зранку у Facebook.

Так, близько п’ятої години ранку 30-го травня противник здійснив обстріл сільгосппідприємства «Бахмутський аграрний союз» в населеному пункті Новолуганське, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями зброю великого калібру.

Внаслідок влучання кількох 120-мм мін пошкоджено дві свиноферми. На одній з них зайнялась пожежа, яка вже ліквідована. На щастя, серед працівників господарства постраждалих немає.

В Новолуганському продовжує працювати спостережна група СЦКК, інші наслідки обстрілу з’ясовуються.

«Таким чином, НЗФ ОРДО в черговий раз підтверджують своє ігнорування Мінських домовленостей, та прагнення подальшого загострення збройного конфлікту на Донбасі», - резюмували в українській стороні СЦКК.

Нагадаємо, впродовж минулої доби російсько-терористичні бандформування 50 разів відкривали вогонь по підрозділах українських захисників на Донбасі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: