Брат «кримського диверсанта» Панова закликав владу підключити до переговорів про звільнення в’язнів Медведчука

Брат «кримського диверсанта» Панова закликав владу підключити до переговорів про звільнення в’язнів Медведчука
Віктор Медведчук
Фото: УНІАН

«Або наші родичі помруть в тюрмах, або ми домовимося з Медведчуком...»

Голова «Об'єднання родичів політв'язнів Кремля», брат «кримського диверсанта» Євгена Панова Ігор Котелянець закликає владу долучити Віктора Медведчука до переговорів заради звільнення українських політв’язнів. Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому».  

«У нас є цілий Віктор Медведчук для цього. Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков так і сказав днями: на питання, чи не збирається Росія відпустити Олега Сенцова, він зауважив, що питаннями обмінів займається Віктор Медведчук. Мовляв, питання до нього. Він також сказав, що з цього приводу створена якась робоча група, чи комісія, про яку я вперше чую», - сказав Ігор Котелянець. Брат Євгена Панова також розповів, що його організація пробувала самотужки вийти на зв’язок із Віктором Медведчуком, листи передавали, дзвонили, навіть через Ірину Геращенко намагалися на нього вийти, але без успіху. «Питання звільнення – це коли приходиш конкретно до Медведчука і пропонуєш йому конкретну угоду, запитуючи, що він хоче? От ми хочемо це, а та сторона – інше. Все як в бізнесі. Так має вирішуватися ця ситуація», - вважає Котелянець.

Ігор КотелянецьІгор Котелянець Фото: Станіслав Груздєв, «Главком» 

Відповідаючи на запитання про те, чи не зіпсує допомога Віктора Медведчука репутацію його братові, Ігор Котелянець зазначив, що головна задача полягає в тому, аби бранці вийшли на волю. «Для мене критерій такий: або наші родичі помруть в тюрмах, або ми домовимося з Медведчуком і вони вийдуть на волю. Не бачу тут шкоди», - сказав він.

Як повідомляв «Главком», раніше в інтерв’ю «Главкому» Надія Савченко назвала Віктора Медведчука українським народом, на імідж якого як тотального зла витрачаються колосальні гроші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: