Британія обігнала Італію за кількістю хворих на Covid-19

Британія обігнала Італію за кількістю хворих на Covid-19

Тепер країна перебуває на другому місці в Європі та третьому у світі за кількістю інфікованих коронавірусом

У Великій Ббританії за час пандемії коронавірусу зафіксовано 220 449 випадків захворювання Covid-19, у той час як в Італії на коронавірус захворіли 219 070 осіб. Про це свідчать дані центру Джона Хопкінса, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків у світі.

Згідно з даними, у Великій Британії за минулу добу підтвердили 3923 випадків захворювання, 31 855 осіб померли. Перші два випадки Covid-19 у країні були виявлені 31 січня.

В Італії за добу підтвердили 802 нових випадків, з усіх хворих за весь час 30 560 померло, 105 186 осіб одужали. 7 лютого в країні підтвердили перший випадок захворювання на коронавірус.

Таким чином, через більше число підтверджених випадків за добу, Британія випередила Італію за кількістю заражених Covid-19. Тепер країна перебуває на другому місці в Європі та третьому у світі за кількістю інфікованих коронавірусом. На першому місці у світі залишаються США. Зазначимо, що у Нью-Йорку троє дітей померли від нетипової форми Covid-19

Разом з тим відомо, що Британія почне послаблювати карантин з 13 травняТак, з 13 травня британці зможуть піти на роботу. До цього дозволялося працювати лише з дому.

До слова, у Франції, Італії та Іспанії за порушення карантину виписали понад двох мільйонів штрафів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: