Будівництво Керченського мосту завмерло. У мережі оприлюднено нові фото з будівнитва

Будівництво Керченського мосту завмерло. У мережі оприлюднено нові фото з будівнитва

Судячи з фото, будівництво не просувається

У мережі з'явилися нові фото з місця будівництва Росією Керченського мосту в окупований Крим. Знімки опубліковані в пабліку «Керченський міст» ВКонтакте, повідомляє УНІАН.

Зазначається, що ці фото були зроблені 17 грудня. У той же час оцінити масштаби робіт неможливо: розміщених на знімках видно невелику кількість техніки й практично не помітно людей. Судячи з фото, будівництво не просунулося.

Раніше повідомлялось, що будівництво залізничних підходів до Керченського мосту з боку окупованого Криму досі не почалося, тому що у федеральній цільовій програмі (ФЦП) розвитку анексованого Криму і Севастополя до 2020 року не вказаний держзамовник на цей вид робіт. На початку червня будівництво Керченського мосту в окупований Крим припинили фінансувати, востаннє гроші російському підряднику, компанії «Стройгазмонтаж» Аркадія Ротенберга, перераховували в грудні минулого року. Також зазначалося, що «Стройгазмонтаж» російського мільярдера Аркадія Ротенберга не може будувати міст через Керченську протоку запланованими темпами й інвестувати в закупівлю дорогого будівельного обладнання через затримку оплати виконаних робіт.

Як повідомлялось, з початку окупації Криму Росією в 2014 році кримський півострів залишило 50 тисяч людей, половина з яких – кримські татари

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: